tiistai 20. tammikuuta 2015

DR3 loppureissu rentoillen ja nauttien

Nopeasti se sitten meni, reissu siis. Lauantaina käytiin pääkaupunki Santo Domingossa, jossa on noin 3 miljoonaa asukasta, eli vilinää kyllä riitti! Matka oli pitkä, mutta bussin ikkunasta sai hyvän läpi leikkauksen maisemista. Santo Domingossa kävimme Kolumbuksen jalanjäljillä, linnakkeessa ja kirkossa. Se oli mielenkiintoinen tieto, että Santo Domingossa on uuden maailman ensimmäinen yliopisto, sairaala ja katedraali. Hienoja näkymiä!


Santo Domingossa kävimme myös lounaalla ihanassa ravintolassa, jossa oli aivan ihana sisäpiha. Ruokaakin oli hyvää, minulla fajitas ja A:lla pitsaa :) ja suklaa kaupassa, jossa oli myös suklaamuseo.







Sunnuntai ja maanantai makoiltiin rannalla, välillä biitsiä lätkien.





 Ja alla kuva paikallisesta takaista :D







Tiistai olikin touhua täynnä! Heti aamusta starttasimme kohti Paradise Islandia. Pitkän bussimatkan jälkeen pääsimme vauhdikkaaseen venekyytiin kohti päämäärää. Saari oli todellakin yhtä pieni mitä kuvissa ja vesi yhtä kirkasta. Snorklaaminen oli aivan mahtavaa!





Hotellilla ehdittiin käydä vain kääntymässä, sillä illaksi lähdimme baseball peliin parin hotellin tarjoilijan kanssa. Automatka oli sekin elämys! Toyotan takapenkillä ilman turvavyötä latinorytmien soidessa ja ilmastoinnin ollessa avoin ikkuna! Beseball pelissä en säännöistä juurikaan ymmärtänyt,mutta pelkkä ihmisten katsominen oli hauskaa. Hereillä piti olla koko ajan, ettei pallo vaan tule katsomoon!



Tiistain jälkeen oltiin niin puhki ja poikki, että kaksi päivää meni taas rannalla loikoillen :) ne olivatkin reissun kuumimmat ja aurinkoisimmat päivät.

Kotiin päästiin ja arki alkaa vähitellen luistamaan.. Ja seuraavaa reissua jo suunnitellaan :)

Ehkäpä sitä taas jotain blogijuttujakin laitteiksi reseptien muodossa tulemaan, tuolta reissulta kun ei juurikaan ruokamuistoja jäänyt.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti