sunnuntai 17. elokuuta 2014

SyöteMTB

Elokuun ensimmäinen viikonloppu oli kalenterissa varattu syöteMTB:ole, jonne matka alkoi jo perjantai aamuna. Ensimmäinen pysähdys oli ennen Iisalmen Väisäsen kotilihalla, jossa oli kyllä sämpylät vertaansa vailla!! Ja hinnat kohdillan, suosittelee pysähtymään!


Kuuluuhan kunnon kisaan myös kisajännitys ja lämmitteli lenkki. Käytiin perjantai iltana tutustumassa ympäristöön ja kipuamassa loppunousu, viimeinen viisi kilometriä on siis huipennus Iso-syötteen laelle, jossa maali olisi. Kyllähän se perjantaina tuoreilla jaloilla vielä nousi..


Lähdin tavoittelemaan alle kuuden tunnin aloitusta, mikä oli ihan realistista. Ensimmäistä kertaa lähdin ajamaan yksin, en kenenkään kanssa sovittuna yhteismatkana. Vaikka toisaalta omia kamuja meni sekä edessä että takana ja muutama tuttu selkäkin sieltä eteen tuli :)

Ajo sujui kuin unelma, vaikka sykkeet hakkasivatkin korkealla koko ajan. Energia riitti ja ajatus pysyi virkeänä. Loppunousussa hapot voittivat joissakin paikoissa ja oli pakko luovuttaa kävelylle, mutta aina vaan uudelleen pyörän päälle! Kaksi kilpakumppania sainvielä kiinni loppunousun aikana!! 

Maalissa kello pysähtyi aikaan 4.50;39 ja sijoitus oli 7. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen!! Kunto on kohdillaan ;)

Tästä on hyvä jatkaa, syksyllä edessä vielä Kalakukko MTB, Haanja100 ja ehkäpä muutama muukin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti