sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Talvipäivän touhuja

Miniloma saapui vihdoin katkaisemaan arjen aherruksen. Oikeastaan nämä muutamat lomapäivät oli tarkoitus käyttää koulu tehtäviin, mutta.. Noin, aina on hyvä levätä pari päivää, että jaksaa keskittyä! Ja aurinkokin paistoi!


Sehän oli kun ennen vanhaan!! Puvut niskaan ja JuNpalle kellariin! Ja kukaan kanssajumppaajista ei edes liiemmin kiinnittänyt meihin huomiota. Suvaitsevaisuus kunniaan, jokainen tavallaan ;) Keho taipui moniin asentoihin skinpuku päällä ( toim. huom. Päälläseisonta onnistui jo seinää vasten ja jalkoja nostettiin silta-asennosta onnistuneesti. Toisin kuin PT, joka joutui harjoittelemaan kotona :D eipä ole ihan justiinsa, tuskin koskaan löytynyt liikettä joka onnistuu minulta mutta ei superPTltä.

Tunnetusti JuNpan jälkeen on aina nälkä, lounaalle siirryttiin Urbaaniin, jonka ylikypsäpossu punaviinirisotolla teki vaikutuksen, toisin kuin edellisen päivän lounas ääslinnalaisessa lounasravintolassa..


Kokonaisuus oli mahtava! Alkuruokana oli kurpitsa-sitruunakeittoa ja salaattia, jälkiruokana hedelmää ja paahdettua valkosuklaata. Jälkkäriä ois mennyt useampikin annos :p mutta toisaalta annos oli just sopiva, vei makeannälän eikä tehnyt ähkyä. Tänne on kyllä päästävä uudelleen!

Pulled Pork ja ylikypsä possu olikin sitten viikonlopun teema. Kaksi lounasta teeman mukaan ja porukoilla tuli testattua pulled pork porsaanniskasta. Leivinuunissa tehtynä, nams! Ohje oli suoraan maku-lehdestä. Tänään se taipui rieskarullien sisään iltapalalla ja huomenna se saa kaverikseen tomaattisen pastan.

Pulled porkia, bbq-kastiketta ja vihanneksia
Teema jatkui siskon luona, missä siskon poikakaveri oli haudutellut porsaanniskaa niin ikään yön yli uunissa. Tästä ei kuitenkaan tullut pulled porkia,vaan niska oli leikattu kääntyneenä paksuiksi pihveiksi, jotka vielä paistettiin pannulla ennen tarjoilua. Kylkeen valkosipuli perunat, porkkanamosaiikkia ja salaattia.
Kyllä sillä setillä nälkä lähti rinnepäivän jälkeen!

Olipa muuten huippua käydä pitkän tauon jälkeen rinteessä. Aurinko paistoi täydeltä terältä ja rinteet mainiossa kunnossa. Kävihän se ihan treenistä, mutta enemmän se oli mielihyvää auringosta ja ulkoilusta. Meni monta vuotta, etten käynyt ollenkaan laskemassa, mutta nyt tämä täytyy ottaa talvitouhuihin vähintään kerran vuodessa!

Tänään sitten paistoikin taivaalta täysillä vettä, joten sisätreeniksi meni. Huh, olipahan taas menoa. Tuskan kautta iloon ja hyvään oloon;

14 min AMRAP
10 KB snatch
10 KB squat
10 box jump
10 sit-up
10 burbee
10 KB clean+pushpress

Loppuun vielä core-treeni, joten tällä oli hyvä aloittaa treeniviikko.

Ainiin, mämmikausi on avattu. Viime viikonloppuna kaupan versiolla (huom, imellettyversio!) ja tänä viikonloppuna mummon mämmillä  <3. 
Ensi viikonloppuna vuorossa on omat kokeilut mämmin tiimoilla, siitä lisää sitten :)

Hienoa, aurinkoista kevätsäätä on luvattu ensi viikolle, joten nautitaan siitä! Huomenna on kyllä pakko raahautua yliopistolle koukutehtävien pariin, mutta iltapäivällä luvassa aurinkoa ja maailmanparannuslenkkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti