lauantai 21. helmikuuta 2015

Huipulla med Peppi långstrump

Maailman parhaan pöörätsemppari PTn synttärit osuu aina ystävänpäiväksi. Mikäs siinä, sillä tämä tyttö on ystävä isolla Y:llä. Siihen lisättynä vielä muutama Ystävä, niin paketti on valmis! Ja onneksi ystispäivä sattui viikonloppuun, niin pääsin minäkin Kuopion rientoihin.

Synttärisankarin kortti :)

Näiden Pirkkojen kanssa yleensä jumpataan tai liikutaan milloinmitenkin ja millä välineellä,  niin nytkin. Aamutreenit koostuivat wattipyörillä ajetusta tekniikkaharjoituksesta ja joogasta. Teemana maailman vahvin tyttö Peppi eli meidän synttärisankari. Wattipyöräajo oli mielenkiintoinen kokemus ja toivottavasti ei viimeinen kerta. Koko ajon ajan pääsee tarkkailemaan omaa pyöritystekniikkaa näytöltä. Täydellisiä pyörityksiä hakiessa aikakin unohtui nopeasti. Alkuun pyörityskuvion säilyttäminen oli helppoa, mutta kun kadenssi, syke ja watit nousivat niin tekniikka alkoi hajoilla ja kuvio muuttua. Treeniä siis tarvitaan vielä! Perään käytiin joogassa, jossa taivuteltiin kehoa asanoihin olantakaa :) ei tekisi tällekään ruholle huonoa käydä joogaamassa vähän useammin..





Täydelliset synttärit vaativat tottakin myös kakkua ja koska kuntokeskus Huippu on niin huippu, oli myös kakku meille varattuna. Pääsimme maistelemaan jo etukäteen ravintolapäiväksi avatun raakakakkukahvilan Puntin ja Pähkinän tuotteita eli ihanaa inkamarjakakkua mulberimarjoilla.


Ohjetta tähän ei nyt valitettavasti ole, mutta ehkäpä sitä voi pyytää Huipputyypeiltä :)

Kiitos Kuntokeskus Huippu mahtavista treeneistä! Jos asuisin Kuopiossa niin olisin teillä asiakkaana ! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti